Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 22 de setembre del 2018

'The Eternals'.


Des de THR, ens informen de que Marvel Studios ha escollit a Chloe Zhao (‘The Rider’), per a dirigir la pel·lícula de ‘The Eternals’ que veurem en la fase 4. ‘The Eternals’ és un còmic creat per Jack Kirby l’any 1976.


El guió estarà a càrrec de Matthew i Ryan Firpo, responsables de ‘Ruin’ –thriller en el que una supervivent del holocaust (Margot Robbie) i un ex capità de les SS (Matthias Schoenaerts) comencen la busca i captura del antic escuadró de la mort liderat per aquest últim-.

‘The Eternals’ ens du als inicis de la terra, tal i com la coneixem en l’univers Marvel. Són producte d’una alteració desenvolupada per la raça dels celestials, resultat del qual neixen dues races, The Eternals i la seva contra partida The Deviants.

Dos dels Eterns, Ikaris i Sersi, seran els protagonistes de la pel·lícula, segons la informació de THR.

Zhao a passat per davant d’altres candidats a dirigir la pel·lícula, entre els que es trobaven Nicole Kassell –directora del episodi pilot de ‘Watchemen’ per a la HBO-, Travis Knight (‘Bumblebee’, ‘Kubo and the two Strings’) i Cristina Gallego i Crio Guerra, directors de ‘Pájaros de Verano’.

Finalment Marvel ha escollit Zhao, amb qui ja havia tingut converses per a dirigir la pel·lícula de ‘Black Widow’, Zhao ve de dirigir ‘The Rider’, la història d’un jove genet que ha de afrontar les seqüeles d’una lesió cerebral, i que es veu obligat a reconvertir-se en una Amèrica on la seva professió està decaient paulatinament  en l’oblit.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada