Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 16 de setembre del 2018

‘The Chilling Adventures of Sabrina’.

Fa uns dies que s’ha estrenat el tràiler de la nova versió de ‘Sabrina, the Teenage Witch’. Pel que podem veure en el tràiler aquesta nova versió, que s’estrenarà el pròxim 26 d’Octubre a Netflix és molt més obscura que la protagonitzada per Melissa Joan Hart del 1996 al 2003.

‘The Chilling Adventures of Sabrina’, segueix els orígens d’una bruixa adolescent, en la que te que fer front a la seva doble naturalesa, meitat bruixa meitat humana. Te que conciliar les dues parts des del més obscur de la bruixeria, ja que les forces del mal amenacen a la seva família, amics i inclús a la humanitat.

Sabrina li explica en la nit de seu aniversari al seu novio Harvey, que ella no va néixer en un hospital tal com diu el seu certificat, sinó que va néixer en el bosc i que te de renéixer en aquesta nit i que per això no el pot acompanyar a la festa de Halloween.

La nova versió està dirigida per Lee Toland Kreiger (‘The Age of Adaline’) i està produïda pel creador de ‘Riverdale’, Roberto Aguirre-Sacasa, que en aquesta ocasió actua com a showrunner. Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater i el propi director exerciran com a productors executius.

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada