Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 14 de setembre del 2018

'Captive State'.

El pròxim 29 de Març de 2019, s’estrena la nova pel·lícula de Rupert Wyatt (‘Rise of the Planet of the Apes’) i del pilot de la sèrie ‘The Exorcist’, de la que també n’és el productor. ‘Capitve State’ així es titula la nova pel·lícula del director, després del seu parèntesi un cop va estrenar ‘The Gambler’ el 2014, en principi ‘Captive State’ s’havia d’estrenar aquest mes d’Agost, però vista la competència és va decidir endarrerir.

‘Captive State’ és una idea escrita a quatre mans, entre el director i la seva dona i guionista, Erica Beeney (‘The Battle of Shaker Heights’). La història ens trasllada a Chicago, deu anys després d’una invasió extraterrestre que ha dividit a la humanitat en dos: els que han decidit obeir als alienígenes, i els que han decidit combatre’ls. Aquests últims, però, tenen dos problemes. Un d’ells, els propis alienígenes. El segon: la nova societat que han creat sembla, a tots els efectes, una utopia meravellosa. Val la pena engegar-ho tot en orris per recuperar la seva llibertat?

El repartiment principal està format per: John Goodman, Vera Farmiga, Ashton Sanders i Ben Daniels, aquest últim protagonista de la sèrie ‘The Exorcist’. La producció està a càrrec de Participant Media i Amblin Partners, i serà distribuïda per Focus Features.

A continuació tràiler i cartell...

          

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada