Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 18 de setembre del 2018

'Joker'.

El director Todd Phillips, ha compartit en el seu compte d’Instagram la primera imatge de Joaquin Phoenix caracteritzat com al Joker, abans que aparagues alguna foto “robada”.

Tot i això, i tal com podem veure en la imatge, no du el característic maquillatge que caracteritza al Joker. Recordem que Phillips va dir, que l’estil de la pel·lícula seria aproximat al cine de Scorsese, un drama criminal inspirat en ‘Taxi Driver’ i ‘The King of Comedy’, amb Phoenix en el paper d’un aspirant a còmic fracassat el qual la seva ment descendeix fins a la bogeria.




Una publicación compartida de Todd Phillips (@toddphillips1) el

 Robert de Niro tindrà un dels papers clau com a presentador d’un talk show, segurament un homenatge al personatge interpretat per Jerry Lewis a ‘The King of Comedy’, Marc Maron (‘Glow’) serà el representant d’artistes que gestiona l’actuació del Joker en aquest programa, Frances Conroy (‘Six Feet Under’, ‘American Horror Story’) interpretarà a la vella mare del Joker i Zazie Beetz (‘Atlanta’, ‘Deadpool 2’) serà una mare soltera que serà l’interes amorós del Joker.

També tenim unes quantes fotos via Just Jared.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada