Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 4 de setembre del 2018

'McClane'.


Des de Empire ens informen de que el productor de ‘Die Hard’ –mes concretament la 6ª entrega-, ens confirma que ja esta en marxa. Lorenzo diBonaventura, ha parlat solament per confirmar el que serà el títol definitiu del film, ‘McClane’. Del mateix estil que va ser la última individual de Wolverin, ‘Logan’.

“La nostre intenció amb aquesta pel·lícula estan definides en la pàgina del títol”, explica diBonaventura, qui ha explicat que te la intenció de fer de la sisena entrega (i possiblement l’última) en un examen del personatge a traves de dues etapes de la seva vida: la seva joventut i la època actual. La primera, interpretada per un actor “d’uns vint anys” –el que seria en un principi, una primera meitat del film sobre els anys 70-80- i la segona meitat l’època actual.

Ambdós períodes ocuparan un espai de temps en pantalla per igual. “Explorarem a un McClane d’uns vint anys amb tanta empenta com la seva versió de 60 anys”, ha explicat diBonaventura. El guió, escrit per diverses mans –basat en una idea de Len Weisman, qui segueix implicat com a director, i desenvolupat per Chad i Cary Hayes (‘Whiteout’ i ‘The Conjuring’) – va ser entregat al Juliol.

Des de Empire, que aquest mes li dedica un especial a ‘Die Hard’ pel seu 30è aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada