Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 23 de setembre del 2018

'Child's Play'.


Des de Entertaiment Weekly, ens arriba la primera imatge del remake de la saga ‘Chucky’, amb el títol ‘Child’s Play’.

El productor de ‘It’ Seth Graham Smith es el supervisor de la pel·lícula que dirigeix Lars Klevberg (‘Polaroid’), els protagonistes principals són: Aubrey Plaza la mare del nen, Brian Tyree Henry i Gabriel Bateman com al nen.

El projecte es entre MGM i Orion Pictures, el guió està a càrrec de Tyler Burton Smith, i el director un gran fan de la saga original. “ ‘Child’s Play’ va ser, i és, una de les meves pel·lícules de terror preferides i va ser la meva introducció al món del terror quan tenia tan sols 12 anys”.

Kleverg explica que està fent servir un animatrònic i efectes visuals, per a la recreació del nou “Chuky”, però diu que no tindrà res a veure amb la original en que el ninot estava posseït per un assassí en sèrie. “El nostre Chucky serà la nostre versió i serà presentat quan surti a la pel·lícula”.

El personatge de Chuky va ser creat per Don Mancini, que ha escrit o co-escrit totes les pel·lícules de la franquícia abans d’aquest remake i va dirigir les últimes tres, incloent ‘Cult of Chuky’.

Des de EW.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada