Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 18 de setembre del 2018

'Joker'.


Finalment el paper de Thomas Wayne ha recaigut en l’actor Brett Cullen. Després d’una estada de 24h en mans de Alec Baldwin, va renunciar-hi per motius de calendari.

Cullen és un actor amb més de 30 anys de carrera, vist en innombrables sèries, des de ‘The Incredible Hulk’ passant per: ‘Histórias de la Cripta’, M*A*S*H, V, ‘Matlock’, ‘Star Trek: Deep Space Nine’, ‘Ally McBeal’, ‘Walker, Texas Ranger’, ‘Cold Case’, ‘The Mountain’, ‘Monk’, ‘CSI: Miami’, ‘NCIS’, ‘Pepper Dennis’, ‘Criminal Minds’, ‘Lost’, ‘El Ala Oeste’, ‘Ghost Whisperer’, ‘Private Practice’, ‘Ugly Betty’, ‘Friday Night Lights’ o la recent ‘Narcos’.

I en cinema: ‘Wyatt Earp’, ‘Apollo 13’, ‘Ghost Rider’ o ‘The Dark Knight Rises’.

Informació via The Wrap.

A tot això, Warner ha fet un comunicat oficial amb les noves incorporacions: Bradley Cooper, amic de Todd Phillips després de col·laborar en la trilogia ‘The Hangover’, exercirà aquí com a productor, de la mateixa manera que ja ho fes a ‘War Dogs’. A més de Cullen, s’incorporen Bill Camp (‘The Night Of’), Glenn Fleshler (‘Billions’, ‘Barry’), Douglas Hodge (‘Red Sparrow’, ‘Penny Dreadful’), Josh Pais (‘Ray Donovan’) i Shea Whigham (‘Boardwalk Empire’).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada