Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 19 de setembre del 2018

'Red Sonja'.



Sembla a ser que, després de la polèmica sortida de la direcció de ‘Bohemian Rhapsody’ el passat mes de Desembre, les acusacions de presumptes abusos sexuals per part de Cesar Sanchez-Guzman quan ell tenia 17 anys i la també rescissió de contracte de la seva agencia de representació WME, Bryan Singer tornaria a la direcció.

Millenium Films vol que dirigeixi la nova adaptació de ‘Red Sonja’, que du anys donant voltes per Hollywood. Un projecte que estaria força avançat i la qual la seva gestió, en absència de representant, ha gestionat el seu abogat, aconseguint per a Singer un sou força satisfactori tot i lo succeït en els últims mesos.

Red Sonja és un dels personatges del univers de Conan el Barbaro, una guerrera que va aparèixer per primer cop en el nº23 dels còmics del musculat heroi per després acabant tenint la seva pròpia sèrie.
En el cinema va ser interpretada per Brigitte Nielsen a ‘Red Sonja’ (1985), on l’actriu compartia cartell amb Arnold Schwarzenegger, que per un tema de drets, no interpretava a Conan, sinó a Kalidor, un dels noms alternatius.

L’any 2009, Robert Rodríguez ja va intentar dur a terme l’adaptació amb Rose McGowan com a protagonista, però el projecte va quedar en standby.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada