Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de setembre del 2021

'Cabinet of Curiosities'.

Netflix ha anunciat que la producció de la pròxima sèrie antològica de terror titulada Cabinet of Curiosities, ha començat oficialment a Toronto i que prové del cineasta guanyador d’un Oscar Guillermo del Toro. A més, el servei de streaming també ha revelat el primer grup d’actors, escriptors i directors que s’han inscrit al projecte.

La sèrie ha reclutat actualment a 14 actors per a unir-se al repartiment, inclòs el guanyador d’un Oscar F. Murray Abraham (Thir13en Ghosts), Andrew Lincoln (The Walking Dead), Ben Barnes (Shadow and Bone) i Tim Blake Nelson (Watchmen). A ells se’ls uneixen Elpidia Carrillo, Essie Davis, Hannah Galway, Crispin Glover, Demetrius Grosse, David Hewlett, Luke Roberts, Sebastian Roché, Glynn Turman i Peter Weller.

Cabinet of Curiosities de Guillermo del Toro (anteriorment titulada Guillermo del Toro presenta 10 després de la mitjanit), es descriu com una col·lecció esgarrifant i que defineix el gènere d’acció en viu de històries diferents. Està creat i produït per del Toro, qui també en serà co-showrunner.

La llista de directors inclou a Panos Cosmatos, Jennifer Kent, Vincenzo Natali, Ana Lily Amirpour, Catherine Hardwicke, Guillermo Navarro, David Prior i Keith Thomas, amb Cosmatos, Kent i Natali també llestos per escriure episodis singulars. En quant als escriptors, Haley Z. Boston, Regina Corrado, David S. Goyer, Lee Patterson, Aaron Stewart-Ahn i Mika Watkins han estat seleccionats per a escriure’n episodis de la sèrie.

La sèrie és una col·lecció de històries sense precedents que defineixen el gènere i que cerquen desafiar les nostres nocions tradicionals de terror. De macabre a màgic, de gòtic a grotesc o clàssicament esgarrifant, aquests vuit contes igualment sofisticats i sinistres (incloses dues obres originals de del Toro) cobraran vida gràcies a un equip de escriptors i directors escollits personalment per del Toro.

Cabinet of Curiosities de Guillermo del Toro, és una producció executiva del guanyador d’un Oscar J. Miles Dale (Sex/Life), qui també en serà el showrunner i es reunirà amb del Toro després de The Shape of Water de 2017. Els productors executius són Gary Ungar i Regina Corrado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada