Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de setembre del 2021

'The Matrix Resurrections'.


Warner Bros. Pictures, finalment ha publicat el primer tràiler oficial del molt esperat The Matrix Resurrections de Lana Wachowski, amb el retorn de les estrelles principals de la franquícia Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss.

El tràiler, que podeu veure a continuació, ens presenta a Neo i a Trinity vivint vides separades dins de The Matrix, ja que ambdós aparentment no se’n recorden l’un del altre i les seves experiències anteriors fora del sistema. També destaca la introducció de nous personatges com Jessica Henwick i Yahya Abdul Mateen II, qui definitivament qui dona la sensació de que és Morpheus mentre ell i el personatge de Henwick intenten que Neo recordi qui és realment.

Originalment programat per a una estrena el pròxim 21 de Maig de 2021, The Matrix Resurrections està programat per arribar als cinemes i a HBO Max el pròxim 22 de Desembre de 2021. La seva data d’estrena als cinemes l’enfrontarà contra la preqüela de 20th Century Studios, The King’s Man.

          

          


The Matrix: Ressurrections comptarà amb el següent repartiment: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss i Jada Pinkett Smith, repetint els seus icònics papers com a Neo, Trinity i Niobe. En el repartiment principal també hi podrem trobar a Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere i Yahya Abdul-Mateen II, de qui es diu que interpretarà a un jove Morpheus. També es va anunciar recentment que Lambert Wilson podria tornar a interpretar al dolent Merovingian.

Els tres films anteriors: The Matrix (1999) i $463.517.383 recaptats, The Matrix Reloaded (2003) i $742.128.461 recaptats i The Matrix Revolutions (2003) i $427.343.298 recaptats, van recaptar un total de $1.632.989.142. The Matrix Revolutions va ser el primer film que es va estrenar simultàniament en tots els països a la mateixa hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada