Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de setembre del 2021

'The Mother'.

El pròxim thriller The Mother, protagonitzat per Jennifer López, ha afegit més actors al seu repartiment, segons ens informen des de Variety.

Joseph Fiennes, Omari Hardwick i Gael García Bernal, s’han unit al repartiment per a protagonitzar el llargmetratge, que permetrà a un assassí mortal (López) surti del seu amagatall per a protegir a la seva filla (Lucy Paez) a la que va renunciar fa anys. Segons les informacions, Fiennes i Bernal interpretaran a “homes perillosos” que estan a la caça del personatge de López, mentre que Hardwick interpretarà a un agent del FBI que intenta ajudar a López.

El film està escrit per Misha Green (Lovecraft Country) amb revisions de Andrea Berloff (Straight Outta Compton). López també en serà productora al costat de Elanie Goldsmith Thomas a través de Nuyorican Productions. Green i Benny Medina també en seran productors al costat de Roy Lee i Miri Yoon de Vertigo Entertainment. Catherine Hagedorn també està a bord del projecte com a productora executiva i Courtney Baxter en serà productora associada.

Aquest projecte marca l’última col·laboració de López amb Netflix, que ha estat treballant en l’adaptació cinematogràfica de The Cipher centrat en López com a Agent del FBI. Els altres crèdits cinematogràfics de la guardonada cantant inclouen Anaconda, Maid in Manhattan, Enough, Monster-in-Law, Selena i Hustlers. Els dos últims li han valgut dues nominacions al Globus d’Or a Millor Actriu i Millor Actriu de Repartiment, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada