Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de setembre del 2021

'Last Night in Soho'.

Focus Features ha publicat un nou tràiler de Last Night in Soho, l’esperat film de suspens psicològic de Edgar Wright, protagonitzat per Thomasin McKenzie i Anya Taylor-Joy. El tràiler presenta moltes imatges noves que ens donen una millor idea de la història quan Eloise (McKenzie) es converteix en testimoni poc provable d’un assassinat en el passat. Ara, depèn d’ella fer justícia a Sandie (Taylor-Joy) al localitzar al seu assassí, mentre va i ve entre el present i el passat a través dels seus somnis.

El film va tenir la seva estrena mundial el dissabte passat en el Venice International Film Festival de 2021. Actualment està programat per a fer el seu debut als cinemes el pròxim 29 d’octubre, el que l’enfrontarà a un altre film de terror titulat Antlers, el film de Searchlight Pictures produït per Guillermo del Toro.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Last Night in Soho, que està protagonitzada per Thomasin Harcourt McKenzie (Leave No Trace, Jojo Rabbit) com Eloise i Anya Taylor-Joy (The Witch, Glass, The New Mutants) com a Sandy també hi trobarem a l’actor nominat a un Emmy Matt Smith (The Crow, Doctor Who), Rita Tushingham, Terence Stamp, Jessie Mei Li, Michael Ajao, Synnøve Karlsen, Lisa McGrills, Margaret Nolan i Diana Rigg en el seu últim paper cinematogràfic. La veterana actriu va morir el Setembre de 2020 a l’edat de 82 anys.

El film Last Night in Soho de Focus Features i Working Title Films està dirigit per Edgar Wright a partir d’un guió que ha coescrit amb Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful). Wright descriu el projecte en la mateixa línia que Don’t Look Now i Repulsion de Roman Polanksi. Els productors són Nira Park, Tim Bevan, Eric Fellner i Wright. Focus Features i Universal Pictures International distribuiran el film en tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada