Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de setembre del 2021

'Only Murders in the Building Season 2'.


Hulu, ha donat llum verda als creadors de la nova sèrie de comèdia Only Murders in the Building Steve Martin i John Hoffman, per a una segona temporada. Els primers cinc episodis estan disponibles al servei de streaming i aquí la podeu veure a Disney Plus.

Des del seu debut, la sèrie ha obtingut crítiques positives per part dels crítics, elogiant la nova versió del gènere de misteri d’assassinats i les actuacions del seu repartiment principal, inclosos Steve Martin, Selena Gomez i Martin Short. A més, el servei de streaming va qualificar la sèrie com l’estrena més vista en el dia de l’emissió, sobre qualsevol comèdia de Hulu Original fins la data.

Only Murders in the Building, prové dels coescriptor i cocreadors Steve Martin i John Hoffman (Grace & Frankie). La sèrie de comèdia està protagonitzada per Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez, al seu costat podem trobar Nathan Lane, Aaron Dominguez i Amy Ryan.

“La sèrie es centra en tres estranys que comparteixen una obsessió pel crim real i de sobte es veuen embolicats en un”, diu la sinopsis. “Quan succeeix una mort espantosa dintre d’un exclusiu edifici d’apartaments del Upper West Side, el trio sospita del assassinat i utilitza el seu coneixement precís del veritable crim per a investigar la veritat. Mentre graven un Podcast propi per a documentar el cas, els tres desxifren els complexos secrets del edifici que es remunta anys enrere. Potser inclús més explosives siguin les mentides que es troben entre si. Aviat, el trio en perill d’extinció es dona compte de que un assassí podria estar vivint entre ells mentre s’afanyen a desxifrar les creixents pistes abans de que sigui massa tard”.

Only Murders in the Building és una producció executiva de Steve Martin, John Hoffman, Martin Short, Selena Gomez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman i Jess Rosenthal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada