Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de setembre del 2021

'The Addams Family 2'.

MGM ha publicat un nou tràiler de The Addams Family 2, la pròxima seqüela comèdia de terror animada, que ara s’ha programat per una estrena simultània als cinemes i VOD l’1 d’octubre. El tràiler presenta a la família horripilant preferida de tots mentre s’embarquen en un retorçat viatge per carretera amb l’esperança de tronar a connectar el seu vincle amb els nens. També mostra alguns secrets que podrien preocupar-li a la Dimecres Addams (Wednesday Addams), qui es sent que ella és molt diferent de la resta de la seva família.

Amb les veus de Oscar Isaac (Star Wars : The Last Jedi, Annihilation, Moon Knight) com a Gomez Addams, Charlize Theron (Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road, The Old Guard) com a Morticia Addams, Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, If I Stay) com a Wednesday Addams, Javon ‘Wanna’ Walton com a Pugsley Addams, Nick Kroll (Big Mouth, Sing) com a l’oncle Fester, Bette Midler (Hocus Pocus, Beaches) com l’àvia, Snoop Dogg com a It.

          

          


“En aquest film completament nou, trobem a Morticia i Gomez angoixats perquè els seus fills estan creixent, saltant-se els sopars familiars i totalment consumits pel ‘temps dels crits’. Per a recuperar el seu vincle, decideixen posar a Wednesdey, Pugsley, l’oncle Fester i el seu equip en la seva caravana embruixada i sortir a la carretera per a unes últimes vacances familiars miserables. La seva aventura a través dels Estats Units els treu del seu element i els du a divertits enfrontaments amb el seu cosí icònic, It, així com amb altres personatges nous i excèntrics. Que podria sortir malament?”

Basat en la icònica sèrie de dibuixos animats de Charles Addams, The Addams Family 2, està dirigit per Conrad Vernon i Greg Tiernan a partir d’un guió escrit per Dan Hernandez, Benji Samit, Ben Queen i Susanna Fogel. Els productors executius són Kevinb Miserocchi, Jonathan Glickman, Cassidy Lange, Aaron L. Gilbert i Jason Cloth, amb Vernon, Gail Berman, Danielle Sterling i Alison O’Brien com a productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada