Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de setembre del 2021

'I Know What You Did Last Summer'.


Amazon Prime Video ha publicat el primer teaser tràiler de I Know What You Did Last Summer, la pròxima adaptació a sèrie del reboot del l’exitosa franquícia de films de terror, basada en la novel·la adolescent de suspens de 1973 de lois Duncan del mateix nom. Protagonitzada per l’actriu Madison Iseman (Annabelle Comes Home), la sèrie farà el seu debut el 15 d’octubre amb els primers quatre episodis.

El teaser que podeu veure a continuació, ens brinda el nostre primer cop d’ull al repartiment principal encapçalat per Iseman, qui sembla que està llesta per interpretar rols duals com a bessona. També destaca la festa de graduació salvatge i moguda dels personatges que d’alguna manera acabarà amb una mort accidental.

          

La sèrie, basada en la novel·la de Lois Duncan de 1973, està escrita i produïda per Sara Goodman (Preacher) amb Craig Macnelli a càrrec i productor executiu del episodi pilot i la producció que s’espera que comenci aquest mes a Hawaii.

La sèrie està protagonitzat per Madison Iseman (Jumanji: The Next Level) amb la resta que inclouria a Brianne Tju (Light as a Feather), Ezekiel Goodman, Ashley Moore (Popstar: Never Stop Never Stopping), Sebastian Amoruso (Solve), Fiona Rene (Stumptown), Cassie Beck (Connecting), Brooke Bloom (Homecoming), Bill Heck (I’m Your Woman) i Brooke Bloom (Homecoming).

I Know What You Did Last Summer, és una coproducció de Amazon Studios i Sony Pictures Television. Neal Moritz produirà la sèrie al costat de Payun Shatty de Original Film, Wan de Atomic Monster, Rob Hackett i Michael Clear, mentre que Shay Hatten, que originalment estava preparada per escriure’n el pilot, serà productora executiva amb Goodman i Erik Feig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada