Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 18 de setembre del 2021

'Triplets'.


El director Ivan Reitman (Ghostbusters: Afterlife, Up in The Air), Arnold Schwarzenegger (Terminator Saga, The Expendables, Total Recall) i Danny DeVito (Batman Returns, Matilda, Dumbo) estan treballant oficialment en una seqüela del clàssic film de comèdia Twins, de universal Pictures, segons ens informen des de Deadline.

Segons les informacions, la seqüela del film, titulada Triplets, comptarà amb l’ajuda de Tracy Morgan per a interpretar al tercer i llarga llista de germans de Schwarzenegger i DeVito. El guió del film estarà escrit per Dylan Dawson i Lucas Kavner, i la producció està programada per a començar al mes de Gener a Boston. Inicialment es suposava que el film estaria protagonitzat per Eddie Murphy, però Reitman va dir que després del seu recent èxit amb Coming 2 America, estava massa ocupat per a unir-se al film.

Twins va tenir força èxit, i alguns anys després, tot això va començar quan Arnold va conèixer a Eddie Murphy, i la suggerència va venir d’un d’ells”, va dir Reitman a Deadline. “Va ser, ‘Hauria de ser un trigemin, que podria ser una comèdia molt divertida’. Vam començar un guió amb Eddie, i després del èxit que va tenir amb Amazon Prime amb Coming 2 America, es va reservar molt. I sabíem que ho anàvem a aconseguir a principis del pròxim any. Havia estat un bon amic de Tracy Morgan durant molt de temps i sempre vaig pensar que era un dels homes més divertits del món. Vaig pensar que faria un trio perfecte i vam reescriure tot el guió per a ell. Ara, sortirem i intentarem aconseguir els diners per a realitzar-la”.

“En secret, va néixer un tercer nadó, un nadó negre, que no ha estat en contacte amb els seus germans”, va dir Reitman al descriure el pròxim argument de la seqüela. “No es coneixen i molt aviat en el film es coneixen i així és com aconsegueixen un vincle després de tots aquest anys. És realment un film sobre la família i, no importa lo diferents que siguem, tenim que aprendre a portar-nos bé. Aquests nois tenen una gran química junts, i això es pot veure en el rodet i la quantitat de energia que aporten l’un al altre”.

La original Twins es va estrenar l’any 1988 i seguia la història de Vincent (DeVito) i Julius (Schwarzenegger), dos bessons poc provables que es van separar al néixer i es van reunir més tard en la vida. El film va ser un gran èxit en aquell moment, va guanyar $216,6M en la taquilla a nivell mundial havent costat tant sols $15M i ràpidament es va convertir en un dels preferits dels fans en els anys següents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada