Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de setembre del 2021

'Nightmare Alley'.

Les primeres fotografies oficials del pròxim thriller noir, del cineasta guanyador d’un Oscar Guillermo del Toro, Nightmare Alley, s’han publicat a través de VanityFair. Les fotos de Nightmare Alley, que podeu veure a continuació juntament amb el primer cartell, ens brinden un primer cop d’ull al conjunt farcit d’estrelles encapçalat per el nominat al Oscar Bradley Cooper (A Star is Born) com a Stanton, un personatge descrit com “un ningú, treballant en un treball de peó en un carnaval d’estar per casa”.

El film està programat, per a fer el seu debut als cinemes el pròxim 17 de Desembre. La seva data d’estrena actual, l’enfrontarà a l’estrena de Sony Pictures i Marvel Studios, Spider-Man: No Way Home.








Basat en la novel·la homònima de William Lindsay Gresham, Nightmare Alley segueix a un jove ambiciós amb talent per manipular a la gent amb unes poques paraules ben escollides, que s’aferra a una psiquiatra que és inclús més perillosa que ell.

El nominat al Oscar, Bradley Cooper (A Star is Born) serà el protagonista estrella i el càsting inclou a actrius multi premiades com ara Cate Blanchett (Where’d You Go, Bernadette?), Toni Collette (Hereditary), Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tatto) juntament amb el nominat a l’Oscar Willem Dafoe (The Lighthouse) Ron Perlman (Hellboy), Mark Povinelli (Water for Elephants), David Strathairn (Billions), Richard Jenkins (The Shape of Water) i Holt McCallany (Mindhunter).

Nightmare Alley està dirigit per el guanyador d’un Oscar, Guillermo Del Toro a partir d’un guió coescrit amb Kim Morgan. Del Toro també actuarà com a productor al costat de J. Miles Dale amb TSG Entertaiment. Searchlight Pictures (abans anomenada Fox Searchlight), té els drets de distribució mundial del film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada