Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 4 de setembre del 2021

'Dead Boy Detectives'.


Segons Variety, HBO Max ha ordenat oficialment un episodi pilot per a la possible adaptació de la sèrie de Dead Boy Detectives, basada en els personatges de DC creats per Neil Gaiman i Matt Wagner. El projecte sobrenatural prové del creador de Doom Patrol, Jeremy Carver i el showrunner de The Flight Attendant, Steve Yockey, qui també serà l’encarregat d’escriure el pilot. Està previst que la producció comenci al Novembre.

En cas de que el projecte asseguri una comanda de sèrie, aquesta seria l’última adaptació de la sèrie basada en les obres de Gaiman, que inclouen Lucifer a Netflix, American Gods a Starz, Good Omens a Amazon i la pròxima sèrie de The Sandman a Netflix.

Dead Boy Detectives s’està desenvolupant com una sèrie d’una hora de durada, que es centrarà en els dos nens fantasmes anomenats Charles Rowland i Edwin Paine, que es neguen a entrar en el més enllà per romandre a la terra per a investigar crims sobrenaturals. Van aparèixer per primer cop en els còmics de The Sandman de Gaiman l’any 1991.

Els personatges de DC estan llestos per a fer el seu debut live-action en la pròxima tercera temporada de Doom Patrol i estaran interpretats per Sebastian Croft i Ty Tennant. Tot i això, el mitjà assenyala que Croft i Tennant no estan actualment vinculats al episodi pilot.

                                                         Sebastian Croft i Ty Tennant

La sèrie de Dead Boy Detectives estarà produïda per Carver, Yockey, Greg Berlanti, Sarah Schechter i David Madden. És una producció de Berlanti Productions i Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada