Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 de setembre del 2021

'Cowboy Bebop'.

La pròxima adaptació live-action de Cowboy Bebop de Netflix, protagonitzada per John Cho, va rebre molta atenció durant l’esdeveniment de Tudum durant el dia d’ahir. El servei de streaming ha publicat una seqüència del opening de la sèrie, que es basa en l’icònic anime del mateix nom. La sèrie farà el seu debut el pròxim 19 de Novembre.

A continuació li podeu donar un cop d’ull al opening i també al primer cartell...

          


La sèrie de 10 episodis live-action està dirigida per Michael Katleman i Alex García López amb Christopher Yost (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok) i Javier Grillo-Marzuach com a escriptors.

John Cho (Star Trek, Searching) interpretarà a Spike Spiegel, Mustafa Shakir (Luke Cage) serà el seu soci Jet Black, Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom, What/If) serà la també caça recompenses i membre de la tripulació, Faye Valentine i Alex Hassell (The Miniaturist, Suburbicon) serà Vicious, enemic del protagonista, i Elena Satine (Revenge) com a Julia.

Cowboy Bebop és una coproducció entre Netflix i Tomorrow Studios, amb Michael Katleman i Alex García López dirigint els 10 episodis que van concloure la producció a New Zealand el passat mes de Maig. La sèrie live-action també inclourà el compositor del anime original Yoko Kanno, qui tronarà per a crear la banda sonora.

L’anime va durar tant sols 26 episodis i un especial a finals de la dècada dels 90’s i després va tenir un llargmetratge, Cowboy Bebop: The Movie, estrenada l’any 2001 i establerta durant la sèrie en comptes de servir com una continuació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada