Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de setembre del 2021

'Haunted Mansion'.

Després de la recent incorporació del nominat al Oscar Owen Wilson (Loki), des de Deadline ens informen de que Rosario Dawson (Ahsoka Tano a The Mandalorian) ha estat escollida oficialment per a protagonitzar la nova adaptació cinematogràfica de Walt Disney Studios, Haunted Mansion, basat en una de les atraccions més populars del seu parc temàtic. Wilson i Dawson s’uneixen als ja confirmats Lakeith Stanfield (Atlanta) i Tiffany Haddish (Girls ‘Trip). S’espera que el film comenci producció a Louisiana el pròxim mes.

Haunted Mansion segueix a una família que es muda a la mansió a la que dona títol el film. Segons les informacions, Stanfield interpretarà a un vidu que algun cop va creure en lo sobrenatural, però ara és un guia turístic força sense vida en el barri francès de New Orleans. Haddish interpretarà a una psíquica contractada per a comunicar-se amb els morts.

Justin Simien dirigeix a partir d’un guió escrit per Katie Dippold (The Heat, Ghostbusters, Parks and Recreation). S’espera que el projecte comenci producció a Louisiana a la tardor. Segueix els passos de Jungle Cruise, que s’estrenarà aquest divendres, com el pròxim passeig en un parc temàtic de Disney que s’adaptarà a un film. El nou film no està relacionat amb el film de 2003 protagonitzat per Eddie Murphy i dirigit per Rob Minkoff.

Haunted Mansion està essent produït per Dan Lin i Jonathan Eirich de Rideback. Nick Reynolds de Rideback en serà productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada