Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de setembre del 2021

'Midnight Mass'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de la sèrie de terror original Midnight Mass de Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, Doctor Sleep), que farà el seu debut el 24 de Setembre.

En el seu InstagramFlanagan també va compartir unes quantes fotos noves de la sèrie, a continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


A Midnight Mass, una comunitat en una illa aïllada experimenta esdeveniments miraculosos i presagis aterradors, després de la arribada d’un carismàtic i misteriós jove sacerdot. La sèrie de terror constarà de set episodis i serà produïda per el creador/director Mike Flanagan i Trevor Macy (The Haunting of Hill House, Oculus). La sèrie va ser represa sota l’acord televisiu de diversos anys entre el servei de televisió de streaming amb Falnagan i Macy de Intrepid Pictures i tenia que començar producció aquesta primavera a Vancouver amb Flanagan dirigint els set episodis.

El càsting ha estat una reunió entre Flanagan i algunes estrelles de Hill House, incloent Robert Longstreet, Annabeth Gish i Henry Thomas. També estan en el repartiment de la sèrie Michael Trucco (Hunter Killer), Samantha Sloyan (Grey’s Anatomy), Rahul Abburi (Killer Ransom), Crystal Balint (The Bletchley Circle: San Francisco), Matt Biedel (Altered Carbon), Alex Essoe (Doctor Sleep), Rahul Kohli (Supergil), Kristian Lehman (The Chronicles of Riddick), Igby Rigney (Blue Bloods) i Annarah Shephard.

Aquesta és la tercera col·laboració entre Flanagan i Netflix, després de treballar junts en la popular sèrie antològica de terror The Haunting of Hill House l’any 2018, que ha estat seguida de la recent estrenada The Haunting of Bly Manor estrenada ara farà gairebé un any. Ambdues temporades han estat protagonitzades per Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas i Carla Gugino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada