Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de maig del 2011

Akira

Sens dubte Akira és el títol que ens ve al cap quan en pregunten per alguna pel·lícula d'animació japonesa, basant-se alhora en el Manga homònim i marcant un abans i un després en la difusió del manga a nivell mundial. Va ser dirigida per Katsuhiro Otomo el 1988 i encara que la seva trama es separa del Manga, essencialment perquè aquest es va acabar cinc anys després de l'estrena, és d'una espectacularitat i profunditat inèdites fins aquell moment.
El film ens situa a Neo-Tòquio, una ciutat que s'ha erigit en mig d'una societat a la vora del caos i on la població creu en l'adveniment d'una energia absoluta que els tornarà l'esplendor que en el seu dia va tenir la capital japonesa.


Des de fa uns mesos es fa més forta la intenció de portar a la gran pantalla, amb actors reals la famosa pel·lícula d'animació comptant amb el suport de Warner i amb un pressupost proper als 230 milions de dòlars.


Del guió s'estan ocupant Mark Fergus i Hawk Ostby (Cowboy's & Aliens) i ja comencen a sonar els actors que interpretaran al duo protagonista Tetsuo i Kaneda. Encara que en un primer moment es van sentir noms com Leonardo Di Caprio o Brad Pitt, en els últims dies sona amb prou força el nom de Keanu Reeves, que interpretaria presumiblement a Kaneda. Un dels grans problemes que troben els fans davant d'aquesta possibilitat és l'enorme diferència d'edat entre el personatge de l'anime i el de l'actor.


De moment no són més que rumors, però no trigarem gaire a començar a obtenir notícies oficials sobre el repartiment i preproducció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada