Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 16 de maig del 2011

Assassins Creed Posible adaptació a la gran pantalla

L'exitós videojoc Assassins Creed podria ser el pròxim a donar el salt al món del cinema. No és la primera vegada que es parla d'això. Però si un dels primers comentaris que sorgeixen per part de la distribuidora del mateix.
L'adaptació al cinema de Assassins Creed forma part d'una estratègia conjunta per part d'Ubisoft, i més concretament de la seva divisió creada a aquest efecte, Ubisoft Motion Pictures, amb la qual es busca rendibilitzar les seves franquícies més exitoses en el món del cinema.
Per ara és aviat per poder donar detalls  sobre això, però la intenció hi és i en uns mesos ja podríem comptar amb equip per al projecte.
Assassins Creed és una sèriede (per ara) 3 videojocs d'acció/aventura històrica amb tints de ciència-ficció. El primer dels quals està ambientat en l'època de les croades. Perquè ja, des del segon en endavant, centrar-se en l'Europa del Reneixament.
Les seves vendes milionàries fan d'Assassins Creed una de les peces d'oci electrònic més competents i, a priori, solvents, amb vista a una adaptació al cinema. Mercat en el qual no moltes aconsegueixen triomfar més enllà de la breu tirada provocada pels fans més acèrrims de la franquícia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada