Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 de maig del 2011

Chris Hemsworth serà el caçador a Blancanieves una de les versions que es prepara per al cinema

El nou projecte cinematogràfic de Balancanieves pren forma amb la confirmació de l'actor Chris Hemsworth en el paper de caçador. Un rol pel qual havien passat candidats variats com: Michael Fassbender, Hugh Jackman o Viggo Mortensen.


L'argument de la nova versió de Blancanieves que es prepara per a la gran pantalla, ens parla d'una bella jove que és enviada al bosc per la reina malèfica. Un cop allà un caçador, contractat per la reina, hauria d'acabar amb la seva vida. però en l'últim moment el caçador sent llàstima i li ofereix aixopluc i seguretat.


Així es presenta el primer argument de la pel·lícula que reunirà a la pantalla gran a: Kristen Stewart (rodant Amanecer i Amanecer 2 de la saga Crepusculo) amb Charlize Theron i Chris Hemsworth (Thor i Los Vengadores). El procés de filmació no arrencarà fins gairabé finals d'any, ja que el nou caçador té diversos compromisos professionals amb Marvel fins aproximadament aquestes dates.


L'última notícia que hem tingut de la pel·lícula va ser l'arribada de Sam Claflin en el paper del Príncep. Un actor a qui veurem a Piratas del Caribe 4: En Mareas Misteriosas. 


L'estrena de la nova versió de Blancanieves no arribarà fins a finals de 2012 o primavera 2013.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada