Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 15 de maig del 2011

Saoirse Ronan serà la protagonista de Byzantium pròxima pel·lícula de Neil Jordan amb tematica vampírica

L'actriu Saoirse Ronan no deixa de signar nous projectes cinematogràfics. Fins i tot va rebutjar un d'ells per poder complir amb la seva agenda professional (El Hobbit). Ara, triada per protagonitzar La Huesped -The Host-, basada en la novel·la de Stephen Meyer (creadora de Crepúsculo), també sabem que treballarà a les ordres de Neil Jordan en la vampírica producció titulada Byzantium.


El guió de Byzantium és obra de Moira Buffin. L'argument del film ens parla d'una mare vampira que torna fins a les "mandíbules" d'una letal fraternitat vampírica per recuperar a la seva filla atrapada en aquesta.


Neil Jordan, director de Entrevista Con el Vampiro (amb Tom Cruise, Brad Pitt i Antonio Banderas en el seu repartiment) torna al gènere vampíric amb una història que, aparentment, sona molt atractiva.


Per ara no hi ha confirmat calendari de rodatge, ja que es troba a Cannes 2011 per rematar el finançament necessari. Però tot apunta que podria veure la llum en cinemes per a la primavera de 2013. Abans veurem a Saoirse Ronan en el Thriller Hanna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada