Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 de maig del 2011

Dos adaptacions que es queden sense director

Deadline anuncia la sortida de Albert Hughes (El Libro de Eli) de la realització d'Akira. El seu abandonament es deu a diferències creatives amb Warner Bros, i s'ha produït de la manera més cordial i amistosa possible, fins al punt que l'estudi encara vol comptar amb els seus serveis per dirigir un altre pel·lícula.


La raó principal per la qual la pel·lícula no acaba d'enlairar-se és que no han estat capaços de trobar una estrella "megataquillera" per encarnar al seu protagonista, Kaneda. Es va intentar amb Ryan Gosling i James Franco, i en un acte de desesperació, es va agumentar l'edat del personatge per oferir-lo a Brad Pitt i Keanu Reeves.


Reeves va rebutjar la setmana passada, així que el pla de Warner torna a ser trobar algú d'entre la llista d'actors joves que es va publicar fa unes setmanes:


-Kaneda: Garret Hedlund, Michael Fassbender, Chris Pine, Justin Timberlake i Joaquin Phoenix.


-Tetsuo: Robert Pattinson, Andrew Garfield i James McAvoy. 

Kaneda


D'altra banda, Variety explica que David O.Russell (The Fighter) també abandona la direcció de l'adaptació del videojoc Uncharted. La seva sortida també s'ha produït per diferències creatives amb l'estudi i ha estat de manera amistosa -com podeu veure, a Hollywood tots són amics-. La idea de Russell per al projecte era introduïr en l'argument del joc una nova dinàmica presentant a una família de caçatresors formada per Mark Wahlberg, Robert De Niro i Joe Pesci. Tot això quedarà en l'oblit i el desenvolupament segurament parteixi des de 0 quan entri un nou director i guionista.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada