Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de maig del 2011

Rob Marshall dirigirà Piratas del Caribe 5


La nova pel·lícula de Piratas del Caribe, Piratas del Caribe 4: En Mareas Misteriosas (prefereixo:En Costas Extrañas, que és la traducció literal del títol en anglés), arriba als cinemes en unes setmanes. Transcendir que el desenvolupament de Piratas del Caribe 5 ja compta amb guió sobre la taula, a més de confiar de nou en Rob Marshall per a la direcció del projecte. Encara falta tancar dates amb la seva peça clau, Johnny Depp.



Encara que a més de tancar dates, el que s'ha de finalitzar és un acord econòmic amb l'actor. Una cosa que li podria enaltir -encara més- com l'actor més ben pagat de Hollywood.

Rendibilitzant com pocs un dels papers que majors alegries -econòmiques- han donat, tant a l'actor com als productors de la suculenta franquícia d'aventures i acció.

Rob Marshall seria de nou el director de Piratas del Caribe 5. L'estrena es buscaria avançar des de la primavera de 2013 fins el Nadal de 2012. Amb el que el rodatge també hauria de avançar-se al previst inicialment i començar sobre el mes de setembre o octubre.
Per ara no se sap si el guió de Terry Rossio també comprèn un sisé lliurement. Fa uns mesos es va parlar que Piratas del Caribe 5 i Piratas del Caribe 6 es rodarien de forma consecutiva per estalviar costos. Manca de confirmar aquest punt.
Piratas del Caribe: En Mareas Misteriosas s'estrenarà en cinemes des del 20 de Maig. Amb tota la seva "artilleria" en les diferents versions disponibles: 3D, 2D i IMAX 3D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada