Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 2 de maig del 2011

DJANGO UNCHINED la nova pel·lícula de Tarantino

Fa un parell de mesos va començar apareixer dades sobre lo nou de Quentin Tarantino, un projecte que ha causat gran expectació, ja que suposa la incursió del directro en el món del Western, encara que a partir d'ara haurem de denominar-lo Southern.




Durant la nit dels dissabte va aparèixer a Twiter la foto (l'original, ja eliminada, pot encara veure's en algunes webs, però questa altra versió amb més qualitat és de tarantino.info) de la primera pàgina del guió de Django Unchained, nova pel·lícula de Tarantino ambientada al sud d'Estats Units i amb l'esclavitud com a tel´´o de fons. Tarantino porta interessat en aquest tema des de fa anys -aquí teniu més informació: http://theplaylist.blogspot.com/2010/02/is-quentin-tarantino-merging-his-slave.html - i sempre ha dit que, de fer un Western, ho faria donant-li un gir nou com el que ens ocupa.
Gràcies a la informació d'alguns comentaris a Deadline i Hollywood Elsewhere es coneixen alguns detalls de l'argument d'aquesta pel·lícula, que explicarà la història de Django, un esclau lliberat que tractarà de venjar-se de l'amo de la plantació que manté captiva la seva dona. Durant aquest viatge es creuerà amb Christoph Waltz (malditos Bastardos), un caça-recompenses que l'ensinistrarà perquè pugui completar el seu objectiu.
La producció de Django Unchained començarà a finals d'estiu principis de tardor i segurament estigui llesta per a finals de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada