Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 16 de maig del 2011

Primer cartell de Tintín i el secret de l'Unicorn

Ja ha sortit el primer cartell de l'adaptació de les aventures de Tintin que han fet conjuntament Steven Spielberg i Peter Jackson, Tintin y el Secreto del Unicornio. Feta amb captures de moviment i passat a animació.


En la pel·lícula han prestat els seus moviments: Jamie Bell (Billi Eliot), Daniel Craig (James Bond), Andy Serkis (Golum SLA), Simon Pegg (Arma Fatal), Nick Frost (Arma Fatal) Gad Elmaleh, Toby Jones (HP7) i Mackenzie Crook (Piratas del Caribe 1,2 i 3).


La pel·lícula s'estrenarà en cinemes des de el 23 de Desembre en sales: 3D, 2D, Imax 3D.


Les aventures de Tintin: El Secreto del Unicornio és el primer de el primer de la sèrie de pel·lícules en 3D de captura de moviment basat en el icònic personatge creat per George Remi, més conegut en el món pel seu pseudònim "Hergé". La pel·lícula està protagonitzada per Bell com a Tintín, el reporter jove intrèpid, en la incessant recerca d'una bona història, l'empeny a un món de grans aventures. La pel·lícula s'ha adaptat ajuntant les històries d'Hergé basades en "El Secret de l'Unicorn" i "El Tresor de Rackham el Roig" agafant el títol de la primera.


Teniu més a  Coming Soon.net









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada