Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de maig del 2011

Batman 3: L'estudi confirma l'inici de la producció amb nota oficial

Encara que ja sabíem que el rodatge de Batman 3 (The Dark Knight Rises) havia començat fa fins i tot setmanes, ara es divulga la nota de premsa oficial per part de Warner Bros i Legendary Pictures, sobre aquest esdeveniment.
Es deixa constància que la cinta també estarà protagonitzada per Anne Hathaway com Selina Kyle, Tom Hardy com Bane, Marion Cotillard com Miranda Tate, i Joseph Gordon-Levitt com John Blake.
"A més, a la pel·lícula repetiran el també guanyador d'un Oscar Michael Caine com Alfred; Gary Oldman com el comissari Gordon, i Morgan Freeman com Lucius Fox.
Al timó, Christopher Nolan tornarà a utilitzar càmeres IMAX encara en major mesura que fes a El Caballero Oscuro (primera superproducció que va ser filmada parcialment amb càmeres IMAX). Segons comenta, els resultats van ser tan espectaculars que el director vol ampliar l'ús d'aquestes càmeres de gran format per a la seqüela.
El guió de Batman 3 ( The Dark Knight Rises) ha estat escrit per Christopher Nolan i Jonathan Nolan, sota una història de Christopher Nolan i David S. Goyer. Els productros executius són Emma Thomas, Christopher Nolan i Charles Roven, que prèviament van participar en Batman Begins i El Caballero Oscuro.
Com localitzacions s'utilitzen tres continents, incloent les ciutats nord-americanes de Pittsburgh, Nova York i Los Angeles, així com ubicacions a l'Índia, Anglaterra i Escòcia. la pel·lícula arribarà als cinemes el 20 de Juliol de 2012, sent distribuïda mundialment per Warner Bros Pictures, una companyia de Warner Bros Entertaiment. "
Batman 3 és una de les pel·lícules més esperades del proper any 2012. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada