Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de maig del 2011

Dark Shadows

Aquesta setmana comença el rodatge de Dark Shadows portant la clàssica sèrie de televisió de culte a la gran pantalla sota la producció i direcció de Tim Burton. Evidentment i com no podia ser d'altra manera la protagonitzaen Johnny Depp i Helena Bonham Carter, als quals podem sumar Michell Pfeiffer, Eva Green (Casino Royal), Jackie Earle Haley (Freddy, Escudo Humano) i Johnny Lee Miller (Aeon Flux) entre d'altres.
La pel·lícula, basada en la sèrie del mateix nom, ens narra com Barnabas (Johnny Depp) aconsegueix l'èxit i la fama allà per l'any 1772 amb tan mala sort que trenca el cor de Angelique Bouchard (Eva Green), tota una autèntica bruixa que el converteix en vampir i el enterra viu. Després de dos segles, Banabas emergirà de la seva tomba i viurà el canviat 1972 on descobrirà què ha passat amb la seva família i totes les seves riqueses...
Per a l'ocasió es reunirà tot l'elenc de professionals que sempre acompanya Burton, incloent staff de Sleepy Hollow, Alícia en el Pais de las Maravillas, Sweeney Todd i amb Danny Elfman a la batuta garantint l'atmosfera que els seus fans sempre reclamen.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada