Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 9 de maig del 2011

La Torre Oscura (by Stephen King)

Si teníeu pensat llegir-vos els set llibres de La Torre Oscura escrit per Stephen King que seran adaptats per al cinema per Ron Howard i amb Javier Bardem com Ronald Deschain, teniu més temps del que es presumia en un principi.
Sembla ser que Universal ha frenat la preproducció veient la quantitat de pressupost necessari per afrontar el projecte. 


Segons comenten en Deadline, tant Ron Howard com el guionista i productor Akiva Goldsman estant tenint diverses reunions per discernir com suportar les tres pel·lícules i les dues temporades de la sèrie de televisió, ajustant una mica més la quantitat de diners necessària.Evidentment, els plans de començar el rodatge el setembre s'han anat en orris i actualment no hi ha data per al seu començament.


Caldrà veure si aquest retard influeix en l'actor escollit ja que suposem que Bardem no podrà acceptar cap altre projecte fins que es sàpiga alguna cosa del rodatge de la Torre Oscura a menys que es retiri voluntàriament d'interpretar al Pistoler i eviti una gran temporada en blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada