Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 de maig del 2011

Laika, la productora de Coraline ens porta una nova pel·lícula en Stop-Motion

Bredon Connelly, de Bleeding Cool, ens deisa aquí el comunicat de presentació i la primera imatge de ParaNorman, el nou film dels estudis d'animació stop-motion Laika, els responsables de Coraline, que ara afronten una nova etapa professional després de la marxa de Henry Selick (director d'aquest últim film) per crear el seu nou estudi Shademaker Productions.


ParaNorman, que compta amb un repartiment de veus encapçalat per Kodi Smit-McPhee (The Road), Anna Kendrick, John Goodman, Bernard Hill, Casey Affleck i Tempest Bledsoe ( Vanessa Huxtable), és la història d'un noi que té la capacitat de comunicar-se amb tot tipus d'essers fantàstics i que viu en una ciutat sobre la qual pesa una maledicció. Quan la ciutat és assetjada per una colla de zombies, el jove Norman haurà de tirar mà de tots els seus coneixaments per salvar la seva família.

















El film serà dirigit per Sam Fell (Ratónpolis) i Chris Butler (disenyador de Coraline) qui també exercirà de coguionista. La data d'estrena de la pel·lícula és el 17 d'agost de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada