Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 7 de maig del 2011

Will Smith possible incorporació a Django Unchained de Quentin Tarantino

L'actor Will Smith és el primer nom que sorgeix per al repartiment principal de Django Unchained, el nou film de Quentin Tarantino. Tot un "spaghetti western" que el cineasta de Pulp Fiction o Malditos Bastardos portarà endavant com a pròxim projecte cinematogràfic.




En Django Unchained ja estan confirmats els actors Christoph Waltz ( que per aquest dies arriba fins als nostres cinemes amb Agua para Elefantes), i Samuel L.Jackson (rodant Los Vengadores). Sense oblidar-nos de la presència de Franco Nero.
Amb Django Unchained, Will Smith donaria vida a l'esclau d'una plantació de cotó que escapa, i ensinistrat com a caçarecompenses per un mercenari d'origen Alemany, es posa a la recerca i captura del cruel capatàs que va acabar amb la vida de la seva família i que manté segrestada la seva dona.


Com ens podem imaginar, aquest caçarecompenses alemany seria Christoph Waltz, que ara abandona -almenys per una vegada- el seu habitual rol de malvat. El qual va interpretar en pel·lícules com l'esmentada Malditos Bastardos, The Green Hornet o més recentment a Agua para Elefantes.


L'agenda de treball de Will Smith no és molt senzilla. Atès que actualment es troba amb Men in Black 3, al costat de Josh Brolin i Tommy Lee Jones. Posteriorment està pendent de la producció de Karate Kid 2, protagonitzada pel seu fill Jaden Smith.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada