Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de gener del 2013

'Autómata' la pròxima pel·lícula de Banderas

Antonio Banderas produeix i protagonitza 'Autómata', pel·lícula dirigida per Gabe Ibáñez el seu segon llargmetratge després de dirigir 'Hierro'. És una pel·lícula de ciència ficció postapocalíptica del qual es desprenen les següents idees principals: "La Terra. Un futur immediat. El col·lapse ecològic acorrala a la humanitat".

I l'argument es el següent: 


"Enmig d'una imparable regressió tecnològica, la corporació cibernètica ROC desenvolupa el primer autòmat quàntic, el Pilgrim 7000. Destinat a ajudar a l'home en la seva lluita per la supervivència, l'autòmat es regeix per dos protocols de seguretat:

Primer protocol: Impedeix l'autòmat danyar qualsevol forma de vida.

Segon protocol: Impedeix l'autòmat modificar la seva naturalesa.

Jacq Vaucan (Antonio Banderas), agent d'assegurances de ROC, està a punt de ser pare. Davant l'incert futur a què s'enfronta la Humanitat, la responsabilitat de portar una nova vida al món l'ofega.

Enmig d'aquest conflicte existencial, Vaucan investiga una sèrie d'estranys casos que involucren autòmats aparentment defectuosos. El que en principi sembla un expedient rutinari, arrossegarà a Vaucan a una perillosa aventura, que el convertirà en testimoni d'un esdeveniment determinant per al futur de la Humanitat. "

Aquest projecte, del qual es va tenir notícia l'any passat, començarà a rodar-se a mitjans d'any i al web de la productora de Banderes, Green Moon, podem veure diversos esbossos i dissenys que ens aproximen a l'estètica que tindrà la pel·lícula.

Un primer cartell i uns arts conceptuals de 'Autómata'.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada