Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de gener del 2013

Joseph Gordon-Levitt es decanta per Sin City 2


Els rumors apareguts als últims dies el situaven al repartiment de 'Guardianes de la Galaxia' de Marvel, però finalment Joseph Gordon-Levitt s'ha decantat per una altre adaptació de còmic: la seqüela de Sin City de Robert Rodriguez i Frank Miller, segons explica Deadline.

En aquesta nova entrega, Gordon-Levitt interpretarà Johnny, un nou personatge creat per l'ocasió -la trama abastarà el còmic Mataria per ella més dues històries originals ideades per Miller- i per al qual Rodríguez va considerar a Johnny Depp fa uns anys.


El web indica que torna pràcticament tot el repartiment de la primera pel·lícula, compost per Mickey Rourke, Clive Owen, Bruce Willis i Rosario Dawson, que s'uneixen a Jamie Chung, que substitueix Devon Aoki a causa del seu embaràs, i Dennis Haysbert, que farà el mateix amb el mort Michael Clarke Duncan. A més, Josh Brolin és un altre dels possibles actors que podrien incorporar per la seva faceta d'home dur.

L'única incògnita al voltant del projecte segueix sent la identitat d'Ava Lord, una femme fatale ex-núvia de Dwight (Clive Owen) que serveix com a motor per posar en marxa la història. Fa anys, Angelina Jolie i Rachel Weisz eren les candidates que més sonaven per aconseguir el paper.

Sense City: 'A Dame to Kill For' s'estrenarà finalment el pròxim 4 d'octubre de 2013, més de vuit anys després de l'original.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada