Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 de gener del 2013

'Tomorrowland' nou film de Bird/ Clooney i Lindelof

La noticia que us avançavem a meitat de mes en les 'Dates de les pròximes estrenes', us parlavem d'una pel·lícula anomenada 1952 que tenia data d'estrena a finals de 2014. Doncs bé aquesta film dirigit per Brad Bird, guionitzat per Damon Lindelof i protagonitzat per George Clooney ja té nom oficial 'Tomorrowland'.

Tomorrowland és també el nom d'un dels parcs temàtics de Disney. Atès que tot el film fa olor a anys 50, és concebible que estiguem parlant de l'original, obert el juliol de 1955.

Fa unes quantes setmanes, fonts pròximes al projecte havien informat a Vulture que la pel·lícula transcorreria "fonamentalment" en aquest present i citaven influències com 'Encuentros en la Tercera Fase'.  Cal suposar una barreja entre mitologia Disney, nostàlgia cincuentera i pel·li d'extraterrestres. Super 8 2.0. Potser.

Lindelof desmenteix via twiter que la pel·lícula vagi sobre aliens.



Fa uns dies, Lindelof i Bird van tuitejar en els seus respectius comptes el contingut de la misteriosa maleta amb material vintage de Walt Disney que suposadament -perquè potser s'ho estan inventant absolutament tot- es troben els objectes que van impulsar a tots dos a crear aquest film , entre ells un còmic de Buck Rogers.


Aquí el twit:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada