Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de gener del 2013

'Robotech'

Ara es el torn d'un altre sèrie mitica dels anys 80, després d'adaptar Transformers amb tres pel·lícules i a la vista d'una quarta però reinician la franquícia, Hollywood ha decidit dur a la gran pantalla 'Robotech' un altre sèrie de gran èxit. 


Per a qui no conegui el seu argument la sèrie relata una sèrie de guerres, Guerres Robotech, on els humans s'enfronten a una raça extraterrestre que tracta d'envair la Terra, prenent en un moment determinat la iniciativa d'atacar mitjançant una nova tecnologia del planeta d'on provenen els aliens. En aquest cas no han comptat amb Michael Bay sinó amb un director novell, Nic Mathieu. Encara que amb un equip darrere capitanejat per Akiva Goldsman, ment pensant de Fringe, sèrie amb la qual s'ha redimit després guionitzar pel·lícules com 'Batman i Robin' o 'Batman Forever.

També debuta a la producció Tobey Maguire, un altre debutant en aquestes arts, per a una pel·lícula que porta donant voltes per l'estudi des de 2007, i ha passat per les mans de Lawrence Kasdan, Alfred Gough o Milers Miler. Estare atent a les notícies que puguin sorgir sobre aquest projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada