Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 de gener del 2013

Tràiler, cartell i argument de 'Olympus Has Fallen'

'Olympus Has Fallen' que aquí arribarà amb el títol de 'Objetivo: La Casa Blanca, és el primer dels projectes paral·lels que s'han realitzat amb la plantilla "Jungla de Cristal en la Casa Blanca". L'altre projecte similar l'han anomenat 'Asalto a la Casa Blanca', del qual també en parlaré.

'Olympus Has Fallen' està dirigida per Antoine Fuqua (Training Day) i ens presenta a Gerard Butler com Mike Banning, un agent del servei secret perseguit pel seu passat (va deixar morir a la Primera Dama en un dramàtic accident de cotxe). Anys després, i davant l'atac a la Casa Blanca de coreans armats amb gatlings i llançacoets, Banning aprofitarà la situació per esdevenir un "One Man Army", despatxant a tots els terroristes i salvant el president (Aaron Eckhart).

Com ja era d'esperar, la lluita de calendari entre ambdues pel·lícules li ha passat factura a aquesta -s'estrenarà primer, al Març, 'Assalt a la Casa Blanca' arribarà al juny-, i el seu escàs temps de postproducció ha desembocat en uns efectes digitals dignes de telefilm. Atents especialment al modelatge dels helicòpters. Espero però que d'aquí al mes de Març poguin millorar els efectes especials.


            

I aquí els dos cartells apareguts:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada