Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 de gener del 2013

Dr. Extraño i Ant-Man a 'Los Vengadores 3'

Marvel, després del èxit amb l'adaptació de 'Los Vengadores', ha trobat el punt clau que estava buscant des de les primeres adaptacions de superherois  i fruit d'això és una acurada planificació tant en l'estrena de seqüeles com la inclusió de nous personatges.

En els pròxims mesos anirem veient més informació sobre noves adaptacions tant de la segona entrega de Thor amb 'Thor: El Mundo Oscuro' i també la segona entrega de Capitán América amb 'Capitán América: El Soldado del Invierno'.

Però des de fa temps els fans demanen que també surtin a les pel·lícules altres personatges que són igual de carismàtics que els que ja hem vist, com és el cas de Dr.Extraño o Ant-Man. Ara es impossible que abans de l'estrena de 'Los Vengadores 2' puguin estrenar-se dues pel·lícules amb cada un d'aquests personatges, Marvel ha decidit fer-les posteriorment i abans de l'estrena de 'Los Vengadores 3'.

Després de la definitiva confirmació dels estudis per portar a la gran pantalla a aquests dos personatges ara s'inicien les càbales per saber quins actors interpretaran tant a Stephen Strange com a Hank Pym. Des de fa un temps els fans associen ineludiblement el nom de Nathan Fillion (Castle) al personatge d'Ant-Man, però per El Doctor Extraño sembla presentar una opinió una mica més dividida. Com sabeu fa uns mesos ens fèiem ressò de l'oferiment que realitzava George R. R. Martin per guionitzar una història sobre el Doctor i la possibilitat de veure Viggo Mortensen com a Dr.Extraño, però davant aquest últim anunci aquesta possibilitat queda lluny de fer-se realitat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada