Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de gener del 2013

Hi haurà 'Jurassic Park 4' al estiu de 2014


Steven Spielberg i Universal Pictures han anunciat que hi haurà quarta part de Parque Jurásico i l'estrena als serà el 06-06-2014 i aquí una setmana després 13-06-2014.


Spielberg en principi s'involucrarà només com a productor i ja ha parlat diverses vegades de la seva intenció de contractar un director per fer-se càrrec d'aquesta quarta part en què ha estat llargament implicat John Sayles com a guionista i possible director. De tota manera algunes veus parlen de la possibilitat que el propi Spielberg reprengués les regnes de la saga ara que Robopocalypse s'ha retardat indefinidament. Una cosa que sona més a desig que a certesa, però qui sap.

Rick Jaffa i Amanda Silver, guionistes de L'Origen del Planeta dels Simis, són els encarregats d'un nou guió que sembla ser la causa d'aquesta llum verda al projecte. Una història que s'acosta al que Universal volia per a una nova seqüela, més que l'anterior idea en què hi hauria híbrids entre dinosaures i humans. Potser massa freak per a una franquícia que, dins de certs paràmetres i amb algunes llicències, ha tractat de mantenir una considerable lògica científica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada