Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de gener del 2013

'Interstellar' Lo pròxim de Christopher Nolan

Sembla a ser que Christopher Nolan ha decidit fer entre entrega i entrega de la Triologia de Batman una pel·lícula de ciència ficció. Ara amb la triologia ja finalitzada, s'ha decidit per una en particular: Interstellar, un projecte escrit pel seu germà, Jonathan Nolan, que portava des de fa anys en el munt de pel·lícules futuribles de Steven Spielberg.

Curiós que el mateix dia que s'anuncia aquest intercanvi sigui també el del retard de Robopocalipsis. Spielberg haurà de reconsiderar el de Parc Juràssic 4.


THR ens explica que, a més de dirigir, Christopher Nolan li donarà una repas final al guió del seu germà, que es basa al seu torn en les teories de Kip Thorne, un megacientífic expert en astrofísica i física gravitacional, la qual cosa s'assembla força al estil de Nolan després d'haver vist el seu treball en origen.

L'argument de la pel·lícula ens mostrarà a un grup d'exploradors endinsant-se en un forat negre: viatges en el temps, dimensions alternatives, complexos girs de guió, IMAX, música de Hans Zimmer (i Joseph Gordon-Levitt i Michael Caine, ja posats) ... tot això i molt més ens espera a Interstellar.

Interstellar es produirà en conjunt entre Paramount i Warner Bros (on el director té, per ara, establerta la seva productora Syncopy). No hi ha data d'estrena de moment, però calculeu un parell d'anyets.

* El que no veurem serà el toc visual de Wally Pfister, ja que el director de fotografia habitual de Nolan estarà embrancat en el seu debut com a realitzador: Transcendence, pel·lícula de ciència ficció en la línia de Tron i 2001 que protagonitzarà Johnny Depp.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada