Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 14 de gener del 2013

'Guardianes de la Galaxia' començarà rodatge al Juny

El rodatge de lo pròxim de Marvel a la gran pantalla 'Guardianes de la Galaxia' ja escalfa motors per començar el rodatge al mes de Juny, per tant no trigaran gaire a confirmar el seu repartiment, esvaint així els rumors que han anat surgint.

El projecte de 'Guardianes de la Galaxia' és una de les apostes de Marvel per a l'any 2014. Sent per ara el segon film de la productora a veure la llum aquest any, i conjuntament amb l'estrena de 'Capitán América 2: Winter Soldier'. Al principi es va parlar que 2014 seria l'any per 'Los Vengadores 2', encara que per ara aquest últim punt no està desmentit del tot, amb 'Guardianes de la Galaxia' queda una mica més llunyà.

L'argument bàsic de 'Guardianes de la Galaxia' es presenta així: En el futur llunyà, tot el sistema solar es troba colonitzat per la humanitat, fins que al 3007 la raça interestel·lar dels Badoon destrueix totes les colònies i s'apodera de la terra. Uns quants supervivents aconsegueixen organitzar una rebel·lió contra els Badoon, per finalment aconsegueix expulsar-los del planeta. Des d'aquest punt es forma un grup de superherois que anirà planeta per planeta tractant d'alliberar als seus habitants del "yugo" dels seus colonitzadors.

'Guardianes de la Galaxia' s'estrenarà en cinemes l'1 d'agost de 2014. Que el primer guió va ser redactat per Nicole Periman, amb una segona versió de Chris McCoy. James Gunn està al capdavant de la direcció del projecte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada