Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de gener del 2013

Ryan Gosling candidat a Flash a 'La Liga de la Justícia'


Un altre que entra en la llista de la rumurologia és l'actor Ryan Gosling (Drive,Los Idus de Marzo,etc) en aquest cas per interpretar a Flash a 'La Liga de la Justícia'. 

Per ara no hi ha confirmació oficial per cap dels papers principals de 'La Liga de la Justícia'. Encara que si no hi hagués novetats significatives, Ryan Reynolds està enquadrat com 'Linterna Verde'. A més seria un bon punt el que Henry Cavill encarnés a Superman, ja que seria la segona vegada que dóna vida al mític superheroi de Metròpolis després de la pel·lícula dirigida per Zack Snyder.

Ryan Gosling podria desembarcar al món dels superherois en el paper de Flash, un dels de major rellevància del variat grup de personatges. El mateix actor es va mostrar favorable amb vista a la realització del mateix, tot i que encara que està molt verd el projecte i no va poder dir res més al respecte.

Els primers rumors parlaven que 'La Liga de la Justícia' arribaria als cinemes l'estiu de 2015. Encara que els últims comentaris parlen d'un retard d'un any en el citat calendari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada