Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de gener del 2013

'Star Wars VII' i l'escollit és... J.J Abrams

Desde que Disney comprés Lucas Film que hi han hagut molts rumors sobre qui seria el director de 'Star Wars VII', doncs bé gràcies a The Wrap a donat a coneixer que l'escollit ha estat finalment J.J Abrams (Alias,Lost, Star Trek XI i XII, Super 8 o M.I: 3).

Durant el mes de Novembre se li va preguntar al director si s'encarregaria de la 7ª entrega d'aquesta saga de la nova triologia que preparava Disney, a la que el director va contestar que no tenia pensat en ocupar aquest lloc, però es veu que ha canviat d'opinió o estava negociant i no podia dir res fins que fos oficial.


Ara Abrams té per davant contractar el millor servei possible de guardaespatlles, perquè ser l'home al càrrec tant de Star Trek com Star Wars segurament farà saltar les alarmes de molts fans que sempre han vist una rivalitat entre ambdues franquícies.

Star Wars VII té prevista l'estrena per al 2015, amb un guió escrit per Michael Arndt (Petita Miss Sunshine, Toy Story 3). De l'argument no se sap res, llevat que continuarà les aventures del clan dels Skywalker i els principals actors de la primera trilogia reprendran seus icònics papers.

Slashfilm, ens dona detalls de les escenes. Segons la web, Steven Spielberg ha jugat un paper clau en la decisió, recomanant a Kathleen Kennedy -nova cap de Lucasfilm després de la jubilació de George Lucas-que contractés a Abrams des de fa mesos. Spielberg va rebre una oferta per dirigir aquest nou lliurament ell mateix, però en no veure's còmode encarregant-se del "nadó" del seu millor amic, va voler passar el testimoni a un altre. Prèviament, el director d'Indiana Jones havia col·laborat amb Abrams produint la pel·lícula Super 8.

D'altre banda Ben Affleck era un altre dels candidats a ocupar la cadira de director de 'Star Wars VII', la web amplia també que un dels candidats ferms a ocupar també el lloc de directro era Matthew Vaughn, i la seva idea era colocar a Chloë Moretz (Kick-Ass, Déjame Entrar, La Invencion de Hugo) com a protagonista femenina. Lamentablement, no va aconseguir el treball i ara li toca treballar de nou amb Mark Miler a 'Secret Service'.

Els rumors sobre una protagonista femenina -possible filla de Luke Skywalker- porten sonant des de fa mesos, i en Slashfilm estan molt convençuts que aquest és el nou enfocament que volen a Disney per aquesta trilogia. Jennifer Lawrence com a possible candidata.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada