Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de gener del 2013

'Hercules: The Thracian Wars'


Dwayne Johnson, The Rock, té totes els "números" per ser 'Hèrcules' en la pròxima adaptació d'aquest personatge mitològic. Després d'encarnar al Rei Escorpión a la segona entrega de 'La Mòmia' i posteriorment un Spin-off del mateix, sembla que li ha agafat el gust a interpretar a personatges de calat mitològic. El projecte és més que suggerent ja que tractar de portar a la gran pantalla la novel·la gràfica 'Hercules: The Thracian Wars'.

Aquest capítol està dins d'una sèrie de relats de Steve Moore i que ens mostra un Hèrcules molt més fosc del que estem acostumats a veure, tant en les diferents adaptacions que ha tingut com a la pròpia mitologia clàssica. En aquesta aventura Hèrcules és cridat pel seu pare, Zeus, a convertir al seu seguici en sanguinaris guerrers per fer complir els plans divins, que com sol ser habitual poc tenen a veure amb la bondat i la comoditat de l'home.

L'anunci del projecte, congelat des del 2008, per Paramount i MGM va establir la data d'estrena per el 8 d'agost de 2014 amb un guió adaptat per Ryan Comtal i Evan Spiliotopoulos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada