Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 14 de gener del 2013

Nova triologia de Batman?

Fa un temps que es parla d'un reinici de la saga amb un nou protagonista i director, deixant a banda a Nolan i Bale (per propia decisió i que consideren la seva feina per acabada). Doncs ara la notícia torna en forma de rumors i especulacions, amb un transfons tangible i real.

El que ha succeït és que "algú" s'ha fet amb diversos dominis d'internet relacionats tots amb "Batman" i "Arkham Asylum". Així podem veure BatmanArkhamBegins, BatmanArkhamOrigins o BatmanArkhamUniverse entre altres. El comprador ha estat MarkMonitor, una mena de filial de Warner Bros que ja s'ha fet anteriorment i per anticipat amb el domini d'algunes pàgines oficials de pel·lícules. A partir d'aquí les especulacions es disparen.

Que podriem deduir de tot plegat? Per exemple que sigui Joseph Gordon-Levit el nou 'Batman' de la 'Liga de la Justícia' com ja s'ha especulat des de que vam veure l'escena final de El Caballero Oscuro: La Leyenda Renace?

Spoiler




Què podem esperar de tot això? Amb la magnífica història dels videojocs basats en la sèrie Arkham i la possibilitat de que Gordon-Levit encarni a Batman a 'La Liga de la Justícia', sorgeixen rumors i diverses opcions... 


Per començar l'autèntic potencial del Arkham Asylum per si sol. La temàtica de la pel·lícula o pel·lícules podria prendre el rumb que volgués la productora i segons els gustos dominants per l'època de l'estrena. Acció, misteri, terror, ... i tot barrejat amb l'enigmàtica presó de dements de Gotham.

El Asil de Arkham és el manicomi / presó on Batman tanca al gran nombre de dolents amb què s'enfronta i del qual gairebé tots aconsegueixen escapar tard o d'hora. De vegades fins i tot els mateixos treballadors de l'Asil s'han convertit en dolents a causa de les grans pressions sofertes en el tracte amb els llogaters o la pròpia atmosfera opressiva que s'hi respira (molt coneguda l'anècdota de Harley Quinn, creada en l'espectacular sèrie d'animació i assentada gràcies al seu carisma com "companya" del Joker en els temps moderns ha estat anteriorment la psiquiatra del propi dolent).

Tots els dolents junts en una mateixa presó amb el que això significa tant al seu interior com en una possible fugida massiva? Ja en Batman Begins apareix el Arkham Asylum com a lloc de treball del Dr Crane, però tant la ubicació com l'edifici en si no presenta cap particularitat enigmàtica (ni va ser la intenció de Nolan).



Igualment i coneixent l'èxit dels videojocs basats en la mateixa franquícia Arkham Asylum i Arkham City, podria tot ésser part del lliurament que tanqui la trilogia Arkham per consoles, encara que ha estat tan ben rebuda la notícia que segurament tot això hagi donat molt que parlar en la pròpia Warner Bros.

Ja que organitzen un reinici, enfocar-lo d'aquesta manera seria tot un encert. Potser sense voler hagin resolt de cop i gràcies als videojocs la manera d'enfocar el reinici del ratpenat. Ah! i per descomptat no oblideu al Joker, ja que es parla del seu retorn i en la seva salsa, com temporal alcaide de la presó de Arkham.

A continuació us deixo amb la llista de dominis obtinguts amb ajuda de tercers per Warner Bros:



arkhamuniverse.com (Arkham Universe)
batmanarkahmuniverse.com (Batman Arkham Universe)
batmanarkhamarises.com (Batman Arkham Arises)
batmanarkhambegins.com (Batman Arkham Begins)
batmanarkhamdarkknight.com (Batman Arkham Dark Knight)
batmanarkhamknight.com (Batman Arkham Knight)
batmanarkhamlegend.com (Batman Arkham Legend)
batmanarkhamlegends.com (Batman Arkham Legends)
batmanarkhamnight.com (Batman Arkham Night)
batmanarkhamorigins.com (Batman Arkham Origins)
batmanarkhamstories.com (Batman Arkham Stories)
darkknightarkham.com (Dark Knight Arkham)
dcarkhamuniverse.com (DC Arkham Universe)
dcarkhamverse.com (DC Arkhamverse)
thearkhamuniverse.com (The Arkham Universe)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada