Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 de febrer del 2013

'Argo' millor pel·lícula per al Sindicat de Directors (DGA)

'Argo' ha estat la guanyadora a la millor pel·lícula en els premis concedits per al Sindicat de Directors.


Nota d'Europa Press:


El Sindicat de Directors ha premiat aquest dissabte a la pel·lícula 'Argo', dirigida i protagonitzada per Ben Affleck, com el millor llargmetratge. És la tercera ocasió en les 65 edicions d'aquest premi que el gremi dels cineastes nord-americans guardonen a un director que no està nominat als Óscar.

Aquest va ser el cas de Steven Spielberg el 1986 amb 'El Color Purpura' i el de Ron Howard, el 1995, per la pel·lícula 'Apollo 13'. El premi atorgat pel Sindicat de Directors al millor llargmetratge ha coincidit, excepte en sis edicions i les tres esmentades, al concedit per l'Acadèmia d'Arts i Ciències Cinematogràfiques de Hollywood.

En l'apartat televisiu, el Sindicat de Directors ha distingit en la categoria de sèries dramàtiques a 'Breaking Bad', creada per Vince Gilligan. El jurat ha valorat el quart episodi de la cinquena temporada, el número 50 de la sèrie, titulat 'Cinquanta-un', dirigit per Rian Johnson. 'Girls', la creadora i protagonista és Lena Dunham, ha estat la sèrie de comèdia premiada pel Sindicat de Directors.

En la categoria de minisèries, la guardonada ha estat 'Game Change', de Jay Roach, i en documentals 'Searching For Sugar Man', dirigit per Malik Bendjelloul.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada