Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de febrer del 2013

J.J Abrams prepara possible adaptació de dos videojocs

J.J Abrams i la companyia Valve Software, estan negociant la posibilitat d'adaptar dues de les seves franquícies estrella, Half-Life i Portal.


Tots dos projectes van de debò. El primer és l'adaptació d'un dels FPS més coneguts de la història dels videojocs. Half-Life és la història del científic Gordon Freeman, atrapat en el primer joc en un experiment de infaustos resultats que culmina en la invasió d'una dimensió paral·lela -història que evolucionaria en el segon lliurament del joc amb marcades influències del futur distòpic balcànic del qual s'aprofitarien films com Hijos de los Hombres-. 

Portal gira al voltant d'una dona atrapada en un macabre joc guiat per un ordinador boig, on té una única arma per sobreviure: una arma capaç de crear portals entre les diferents estancies en què transcorre l'acció. Hi ha milers de curts dels dos jocs.



 
I tots dos projectes "van tan seriosament com es pot anar a Hollywood", va explicar Abrams. "Estem parlant amb Valve, aconseguirem a un guionista, i tindrem un munt d'idees interessants".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada