Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 de febrer del 2013

Noves sèries de TV: Bates Motel i Hannibal


Comencem parlant de Bates Motel, sèrie que té com a punt de partida Psicosis d'Alfred Hitchcok i on ens traslladem al famos motel. Després de la mort del seu marit, Norma i el seu fill Norman Bates es traslladen a White Pine Bay per començar des de zero, però un cop instal·lats descobriran que la gent que viu a la ciutat no són tan agradables com ells voldrien.

Els personatges clau de la sèrie seran Freddie Highmore i Vera Farmiga, que interpreten a Norman Bates i Norma respectivament. Dues personalitats que xocaran però que el seu destí és estar units.


D'altra banda tenim Hannibal, una sèrie amb un estil visual el qual no difereix molt del que hem vist fins ara en les pel·lícules. En aquesta ocasió veurem l'etapa on Hannibal és requerit per un agent de l'FBI per ajudar en la resolució d'uns assassinats, els quals semblen ser obra d'un assassí en sèrie. El que l'agent no sap és que el mateix Hannibal és el responsable d'aquests assassinats.

L'agent de l'FBI estarà interpretat per Hugh Dancy, mentre que el paper d'Hannibal Lecter l'interpretarà Mads Mikkelsen (Casino Royale). Un altre personatge que també intervindrà en la sèrie serà Laurence Fishburne, qui donarà vida al cap de l'agent.

El 18 de març és la data escollida per la cadena A & E per estrenar Bates Motel, mentre que NBC estrenarà Hannibal el 4 d'abril. A continuació us deixo cartells i algun video promocional que han sortit.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada